Activiteiten

Op deze pagina vind je een overzicht van aanbieders van activiteiten. Gaande van een karting of andere kleine uitstappen tot vakantieparken. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld naarmate er ook nieuwe kortingen en promoties op KortigKnaller.be worden geplaatst.

Overzicht aanbieders van activiteiten

Aqualibi
Aquatopia
Bellewaerde
Bobbejaanland
Boudewijn Seapark Brugge
Center ParcsDagjeuitcadeau.be
Dagtickets.be
Disney Parijs
Efteling
Eurostar
InkartJPR Indoor Karting
Karting Genk
Kinepolis
Pairi Daiza
Planckendael
Plopsa
Plopsa Coo
Plopsa Indoor Hasselt

Roompot Vakanties
Sealife
Sunparks
UGC
Walibi
WorldKarts Flanders Indoor Karting
Zoo Antwerpen

Soorten activiteiten

Op deze pagina hebben we activiteiten opgevat als acties die je alleen, met je partner, gezin of vrienden kan doen en dat voor enkele uren naar aanleiding van een evenement tot enkele dagen zoals het boeken van een weekendje in een vakantiepark. Globaal gezien dus alles wat valt onder de noemer vrije tijd maar niet echt kan beschouwd worden als reizen.

Heel wat buitenhuisactviteiten zijn uiteraard bedoeld om in de zomer te doen, maar ook andere seizoenen hebben hun charmes. Zo is wandelen in de winter, lente of herfst even leuk, het is gewoon een kwestie van de juist kleding.

Heb je zelf nog activiteiten (met nationaal bereik) en zijn er kortingen mogelijk of andere promoties? Aarzel dan niet om ons te contacteren en we bekijken zo snel mogelijk jouw voorstel.

[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']