Artis-Historia komt terug tot leven!

artis-historia

artis-historia


De jongeren onder onze lezers zullen geen idee hebben wat Artis-Historia is, maar de ouderen zullen het meteen herkennen. Artis-Historia was was een vast waarde in de supermarkt en terug te vinden op heel veel producten. Het concept was heel eenvoudig. Je knipte de punten uit de verpakking en kon zo sparen voor plakboeken over uiteenlopende thema’s (kinderboeken, natuurboeken, steden,…).

Zo’n 10 jaar geleden stopte dit sparen omdat de uitgeverij er achter failliet ging. Het concept leek ook verouderd maar kon op dat moment toch nog altijd 1.25 miljoen mensen bekoren! Nu duidelijk is met het WK dat sparen voor plakboeken (zie Panini-boeken) heeft Artis-Historia bekend gemaakt dat er vanaf het najaar terug kan gespaard worden voor punten (Artis-Historia komt terug).

Het principe blijft hetzelfde: je kan punten uitknippen op producten (meestal voeding) die meedoen aan deze actie en zo sparen. Momenteel is de uitgeverij Concrea druk bezig met overleggen met supermarkten en merken om terug in het project te stappen.

Wat de Panini-Stickers betreft: je kan deze nog steeds gratis verzamelen door aankooop van bepaalde prooducten in Carrefour. Zie deze link Gratis Panini-stickers Carrefour

onderwerp: Artis-Historia komt terug tot leven


May 15, 2014

reacties

Comments are closed.

[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']