Geen einddatum

Print

Om je dorst te lessen gaat er niets boven een heerlijke vruchtensap van Tropicana. De vruchtensappen van Tropicana zijn er in alle mogelijke smaken. Via Promolife.be kun je nu een printbare kortingsbon van 1 euro bekomen. Bij afgifte van de bon aan de kassa wordt de korting meteen verrekend. De vruchtensappen van Tropicana zijn een welgekomen verfrissing tijdens de warme zomermaanden en zorgen ervoor dat je voldoende vitaminen binnenkrijgt. Je kan een werkdag trouwens niet beter beginnen dan met een vruchtensapje van Tropicana en dat geldt eens te meer in de zomer waarin me meer dan ooit vitaminen nodig hebben om het warme zomerweer gezond door te komen.

De fruitsappen van Tropicana worden gekenmerkt door hun pure smaak, waarbij je de verse vruchten zo op het puntje van je tong kunt smaken en dat is net wat Tropicana van andere vruchtensappen onderscheidt. Laat deze kans dus niet liggen en haal de kortingsbon via Promolife.be op. Geniet dankzij deze actie van een korting van 1 euro op je favoriete fruitsap of vruchtensap van Tropicana. Het enige wat je hiervoor moet doen is naar de website van Promolife.be surfen de kortingsbon uitprinten of naar je e-mailadres laten versturen.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Tropicana.korting.1.euro.promolife
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']