Niet meer geldig

Code ophalen

Dit moet ongetwijfeld de actie van de komende twee weken worden. Carrefour Hyper geeft immers een gratis fiets naar keuze weg bij aankoop van een fiets. De goedkoopste van de twee fietsen krijg je er gratis bij. De actie loopt van 15 juli tot en met 27 juli as. en zolang de voorraad strekt.

Zoals bekend, kan Carrefour Hyper bogen op een uitgebreid assortiment fietsen, zowel heren-, dames-, als kinderfietsen. Als je op zoek bent naar een nieuwe fiets kan je niet anders dan deze bij Carrefour Hyper aankopen. Op die manier maak je partner of kind gelukkig met een tweede gratis fiets.

Wij bij Kortingknaller.be stellen voor dat je zo snel mogelijk je nieuwe fiets gaat uitkiezen bij Carrefour Hyper, of beter gezegd: fietsen. Deze buitenkans zal zich niet snel een tweede maal voordoen, dus er snel bij zijn is de boodschap. Twee fietsen voor de prijs van een, zulke acties weten wij wel te appreciëren. Bovendien weten we dat de fietsen van Carrefour Hyper steevast kwaliteitsvol en duurzaam zijn. Voor minder dan 150 € vind je er al een zeer degelijke fiets en daar komt nu dus nog een gratis fiets bij.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

fiets.gratis.carrefour
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']