Niet meer geldig

Code ophalen

Dreamland verwent haar klanten deze zomer met een cashback actie van 10 € op speelgoed van Mattel. Bij aankoop van twee stukken speelgoed ter waarde van minimaal 30 € krijg je 10 € terugbetaald. Het enige wat je hiervoor moet doen is het terugbetalingsformulier invullen en samen met je kasticket en de originele EAN-code op te sturen. Daarna krijg je netjes 10 € terugbetaald op je bankrekening. Deze bijzondere terugbetalingsactie van Dreamland en Mattel loopt van 18 juni tot 31 juli as., dus er snel bij zijn is de boodschap. Je kunt kiezen uit de volgende merken van Mattel: Hot Wheels, Uno, Barbie, Thomas & Friends en Monster High. Het speelgoed van Mattel biedt voor elk wat wils en zowel voor jongens als voor meisjes zal in het aanbod van Mattel wel iets terug vinden. De zomer is het ideale moment om je kinderen extra te verwennen met nieuw speelgoed. Als je kinderen je om de oren zeuren om nieuw speelgoed dan moet je beslist bij Dreamland zijn. Of het nu is voor een nieuwe Barbie pop of een Uno spel voor de ganse familie, bij de aankoop van twee stukken speelgoed met een minimale waarde van 30 € kan je al van deze zomeractie genieten.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

cashback.mattel.dreamland.10.€
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']