Niet meer geldig

Code ophalen

Brico.be pakt deze zomer uit met een korting van 10 procent op alle tuinhuizen van Solid die online via haar webshop worden aangekocht. Als je behoefte hebt aan extra opslagruimte voor gereedschap, het speelgoed van de kinderen of voor fietsen dan is het nu het ogenblik om de handen uit de mouwen te steken. Een houten tuinhuis leent zich trouwens ook uitstekend om een barretje in te richten om de zwoele zomeravonden in je tuin nog gezelliger te maken.

Brico geeft alvast 10 procent korting op alle tuinhuizen van het merk Solid. Zoals de naam al enigszins doet vermoeden, worden de tuinhuizen van Solid gekenmerkt door hun stevigheid en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een klein tuinhuisje of een extra ruime en grote blokhut, tuinhuizen van Solid zijn er in alle mogelijke maten en gewichten, gaande van 3 tot wel 20 vierkante meter. In de grotere tuinhuizen van Solid kan je gemakkelijk een extra slaapkamer of bureau inrichten. Bovendien zijn deze tuinhuizen ook voor mensen zonder ervaring zeer eenvoudig op te richten. Neem gerust een kijkje in de virtuele toonbank van Brico.be waar alle types tuinhuizen van Solid worden tentoongesteld en grijp deze kans nu!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

 

korting.brico_.tuinhuizen.Solid_
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']