Niet meer geldig

Code ophalen

Wie veel print hoeven we niet te vertellen dat inktcartridges handenvol geld kosten. Kruidvat geeft je nu de gelegenheid om een aanzienlijke besparing te doen. Je kunt er genieten van een korting van 10 % op de aankoop van inktcartridges van het huismerk voor alle Epson printers. Deze actie geldt op zowel inktcartridges als tonercartridges. Uiteraard heb je de keuze uit alle mogelijke kleurencombinaties. Op die manier print je niet alleen in de beste kwaliteit, maar ook nog eens uitermate voordelig.

Bij Kruidvat kun je deze goedkope inktcartridges trouwens gewoon online bestellen in de webwinkel en waarna deze cartridges binnen de 48 uur aan huis worden geleverd. Deze actie loopt nog tot 27 juni as. dus er snel bij zijn is de boodschap.

Je verslindt niet alleen zelf heel wat cartridges, maar ook je studerende huisgenoten maken ijverig gebruik van de printer om hun huistaken en eindwerken klaar te stomen. Met het oog op het nieuwe schooljaar is het alvast verstandig om enkele goedkope inktcartridges in huis te halen. Er is trouwens niets zo vervelend om zonder inktcartridges te vallen, net wanneer je een belangrijk document wenst af te drukken. Vermijd vervelende situaties en bestel je goedkope inktcartridges voor je Epson printer nu online bij Kruidvat.be!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

10.procent.korting.inktcartridges.huismerk.Kruidvat.Epson.printers
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']