Niet meer geldig

Code ophalen

Wie geniet er op tijd en stond niet van de heerlijke Prince koeken? Niet alleen de allerkleinsten zijn verzot op de Prince koeken Soft & Choc maar ook wijzelf kunnen de verleiding niet weerstaan. Deze Prince koeken zijn de ultieme combinatie tussen een krokant koekje en zachte chocoladepasta die smelt op het puntje van je tong. Bij Promolife moeten ze ook verlekkerd zijn op Prince koeken want zij bieden tijdelijk een 100 % cashback actie aan bij aankoop van een pak Prince koeken Soft & Choc.

De bon zelfs is verkrijgbaar in je plaatselijke winkel. Het enige wat je moet doen is deze bon samen met het origineel kasticket opsturen naar Prince Soft & Choc/Goûter Moeilleux, 100 % terugbetaald/remboursé, C/O HIGHCO DATA, PB 06371, 1733 ASSE. Het aankoopbedrag van de Prince koeken wordt dan netjes op je bankrekening teruggestort. Je hebt nog tot 22 augustus as. de tijd om van deze smakelijke promotie van Promolife te genieten. Doet deze actie je watertanden? Vraag dan achter de originele gratis Prince koeken bon in je buurtwinkel.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

prince.koeken.terugbetaald.cashback.promolife
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']