Niet meer geldig

Code ophalen

Voor de rosé liefhebbers is er goed nieuws want Colruyt pakt uit met een unieke actie. Bij aankoop van 3 flessen rosé wijn naar keuze krijg je maar liefst 15 procent korting en bij aankoop van 6 flessen rosé loopt de korting zelfs op tot 20 procent. Het beste is nog dat deze actie geldig is op alle flessen rosé uit het assortiment van Colruyt en wie af en toe eens bij Colruyt winkels weet dat het aanbod aan rosé overweldigend is. Deze actie loopt nog tot 14 juli as. dus het is nu het ogenblik om nog snel een extra voorraad rosé in te slaan voor de rest van de zomer. Er gaat tijdens de zomermaanden niets boven een fris rosé wijntje in de geborgenheid van je eigen tuin of terras. Rosé doet het ook altijd goed bij je gasten. Verras hen met een uitgelezen selectie aan rosé wijnen die je nu bij Colruyt terugvindt en geniet van de aantrekkelijke korting van 15 tot 20 procent.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

rosé.15en20procent.colruyt.korting
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']