Niet meer geldig

Code ophalen

De vakantie duurt lang en soms is het ook gewoon te warm om buiten te vertoeven. Daarom pakt Game Mania deze zomer uit met een speciale 2 + 1 gratis actie op alle gebruikte games. De games fanaten zullen dit nieuws graag horen. De actie loopt nog tot 14 juli as. De gamers onder ons weten dat het aanbod van gebruikte spellen bij Game Mania altijd overvloedig is en dat je er altijd wel nieuwe games aantreft tegen spotprijzen. Het leuke is dat je bij aankoop van twee games nu een extra game gratis mag uitkiezen. Met twee games plus een gratis actie van Game Mania hoef je je deze zomer dus geen seconde te vervelen. De actie geldt niet voor games voor de PS4, XONE en Wii U, maar dat zal de pret zeker niet bederven. Als je collectie games deze zomer nog wil uitbreiden, raden we alvast aan om eens een kijkje te nemen bij Game Mania. Je zult alleszins niet met lege handen thuiskomen. Het goedkoopste gebruikte game van de drie die je aankoopt, krijg je er gewoon gratis bovenop.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

2 + 1.2dehands.games.Game.Mania
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']