Niet meer geldig

Code ophalen

De Swap Force Skylanders zijn niet meer weg te denken uit de wondere wereld van het gamen. De Skylander figuren staan garant voor urenlang spelplezier en bloedstollende avonturen. Wist je trouwens dat je al met 16 Skylander Swap Force figuurtjes niet minder dan 250 verschillende combinaties kan maken? Met de twee gratis Skylanders die je bij Kruidvat krijgt bij aankoop van het Skylander Swap Force Start Pack kan je het zo mogelijk nog leuker en nog spannender maken. Breng je Skylanders tot leven op het scherm van je televisie en loods ze veilig voorbij alle obstakels en hindernissen die je op je pad tegenkomt. Ontdek de krachten van alle Skylanders en tracht uit te vissen in welke combinatie ze het beste uit de hoek komen om de snode plannen van Kaos te verijdelen. Het grote voordeel van de Swap Force Skylanders is dat je ze op alle mogelijke manieren kunt combineren en mengen om zo de ultieme gevechtscombinatie samen te stellen. Om de Cloudbreak eilanden definitief van de duisternis te bevrijden, zal je best wel wat extra hulp van enkele nieuwe Skylanders kunnen gebruiken. Snel je dus naar Dreamland en kies bij aankoop van het Swap Force Starter Pack twee gratis Skylanders uit om de strijd met het kwaad aan te gaan!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

korting.dreamland.reisspellen
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']