Niet meer geldig

Code ophalen

Als je huidige tuinmeubilair aan vervanging toe is, moet je er snel bij zijn want Gamma pakt bij het begin van de zomer uit met 20 procent korting op al haar tuinmeubilair. Of je nu op zoek bent naar een loungeset voor in de tuin, enkele nieuwe tuinstoelen, banken, tafels, bistrosets, ligbedden of hangmatten maakt niet uit, de korting van Gamma geldt werkelijk op alle tuinmeubilair. De merken van Gamma verwijzen allemaal naar zonovergoten vakantiebestemmingen als Granada, Toscane, Palma, California, Tenerife, zodat ook de thuisblijvers het vakantiegevoel met dit tuinmeubilair in huis kunnen halen. Het tuinmeubilair van Gamma staat bovendien bekend om zijn voortreffelijke kwaliteit en duurzaamheid. Je hoeft geen ingenieur te zijn om de meubelen in elkaar te knutselen, want in een handomdraai heb je dit tuinmeubilair gemonteerd en zit je voor je het weet al van het zonnetje te genieten. Ook als je nog op zoek bent naar enkele extra tuinmeubelen is het nu het ogenblik om naar Gamma te snellen om van de unieke korting van 20 procent op al hun tuinmeubilair mee te profiteren. Met het geld dat je op deze manier bespaart, kan je dan weer een onvergetelijk tuinfeest voor vrienden of familie organiseren, en waarbij jijzelf goedkeurend kan toekijken vanop je nieuwe ligbed.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

20.procent.korting.tuinmeubilair.gamma
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']