Geen einddatum

Code ophalen

Het barbecue seizoen is op gang getrokken en misschien ben je nog op zoek naar een nieuwe barbecue of enkele nieuwe barbecue toebehoren. Dan is het nu het moment om je naar Brico te reppen want zij bieden 20 % korting op alle barbecues en barbecue toebehoren. Een gezellige barbecue is hetgeen wat we het liefste van al doen tijdens de zomermaanden. We spenderen dan ook heel wat tijd aan de voorbereiding ervan. De barbecue zelf houden we het liefst met uitstekend materiaal dat het niet laat afweten tijdens het feest. Bij Brico kan je kiezen uit verschillende barbecues: elektrische barbecues, barbecues op gas of klassieke barbecues op houtskool. Brico heeft alle bekende barbecuemerken in haar assortiment, gaande van Barbecook en Central Park tot Weber en Tuez. Uiteraard kunnen ook enkele degelijke barbecue toebehoren niet ontbreken, zoals grijptangen, grills, bakplaten en barbecue vorken. Brico geeft je nu de kans om je barbecue nog beter te laten smaken door een exclusieve korting van 20 % aan te bieden op alle mogelijk denkbare barbecues en barbecue toebehoren. Laat deze buitenkans niet aan je voorbijgaan en haal de beste barbecuespullen bij Brico nu in huis tegen extra voordelige prijzen. Het uitgespaarde geld kan je spenderen aan heerlijke spijzen en dranken.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

20.procent.korting.barbecue.Brico
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']