Niet meer geldig

Code ophalen

Tijdens onze zoektocht naar interessante kortingen, stootten we op de website van Leen Bakker. Deze winkelketen biedt tijdelijk immers een korting aan van 20 procent op alle houten jaloezieën. Houten jaloezieën bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar zijn ook nog eens stijlvol en elegant.

Bij Kortingknaller.be doen we er alles aan om je te doen besparen, zo ook op houten jaloezieën. In het assortiment van Leen Bakker vind je de meest uiteenlopende soorten houten jaloezieën terug, in alle maten, kleuren en gewichten. Als je op zoek bent naar mooie jaloezieën raden we je aan om eens een kijkje te nemen in de virtuele toonbank van Leen Bakker. Je kunt natuurlijk altijd langslopen in een van de fysieke Leen Bakker winkels om inspiratie op te doen.

Aangezien heel wat thuisblijvers tijdens de vakantie hun huis opsmukken, konden we niet voorbijgaan aan deze aantrekkelijke korting op jaloezieën bij Leen Bakker. Als je de jaloezieën online besteld worden ze binnen de drie tot vijf dagen aan huis geleverd. Je hoeft dus zelfs de deur niet meer uit om je huis te decoreren.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

leen.bakker.korting.jaloezieen
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']