Niet meer geldig

Code ophalen

Verwen je kinderen deze zomer met de kindertafel en kinderstoelen van Mammut, nu verkrijgbaar bij Ikea met 20 % korting. De allerkleinsten zijn soms nog te klein om aan de “grote mensentafel” plaats te nemen. De kindertafel en kinderstoelen bieden de ideale oplossing om je kinderen met vriendjes in alle rust te laten plaatsnemen aan hun eigen kindertafel. De kindertafel van Mammut is er in verschillende kleuren, onder andere roze en pastel groen. Met deze fleurige kindertafel doe je ook jezelf een plezier want zo houd je je tuintafel netjes en opgeruimd. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen en kleuren aan hun eigen persoonlijke kindertafel. Bovendien kan je zelf naar believen je eigen tuinset voor de kinderen samenstellen. De kindertafel van Mammut is ook zeer gemakkelijk af te wassen en te reinigen. Ook in de winter komt deze kindertafel nog goed van pas, bijvoorbeeld in de speelkamer van de kinderen of gewoon in de woonkamer om een speelhoekje voor je kinderen te creëren. Ikea biedt je nu een ideale buitenkans om het meubilair voor de kinderen uit te breiden door 20 procent korting te verlenen op deze Mammut kindertafel en bijhorende kinderstoelen. Deze aanbieding loopt van 2 tot 15 juli as.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

kindertafel.ikea.20.procent.korting.mammut
Store
  • promotie.Ikea.natuurlijke.sierpotten

    Promotie op Ikea sierpotten!

    Ikea verwent haar klanten deze zomer met een groene promotie op natuurlijke sierpotten. Deze sierpotten zijn vervaardigd uit duurzaam natuurlijk materiaal.
    Niet meer geldig Code ophalen

    meer korting van Ikea |

[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']