Niet meer geldig

Code ophalen

Deze zomer heb je wellicht tijd te over om je huis een nieuw likje verf te geven. Brico heeft aan je gedacht met een unieke 2 + 1 gratis actie op alle verven van het merk Dulux. Bij aankoop van twee potten primer en afwerkingslaag “All-in 1” Dulux mag je een derde pot gratis mee naar huis nemen. De goedkoopste pot verf is dan gratis.

Het assortiment van Dulux verven is immens en als je hierin je gading niet vindt dan zal je het nergens vinden, gaande van primers, afwerkingslagen, muurverven, plafondverven, badkamer- en keukenverven tot de “All-in 1” primer en afwerkingslaag verven. De Dulux verven zijn beschikbaar in alle mogelijk denkbare kleuren.

De zomer is nog meer dan de lente het uitgelezen moment om je woning een beetje op te frissen. Tijdens de zomer hebben we doorgaans meer tijd om de handen uit de mouwen te steken en ons huis een opknapbeurt te geven. Als je voornemens bent om aan het schilderen te slaan deze zomer dan moet je je Dulux verven beslist bij Brico kopen. Kies twee potten verf “All-in 1” en kies een derde pot Dulux verf naar keuze. Als je toch van plan was om het tuinhuis een nieuw laagje te geven dan kan je met de derde gratis pot verf bijvoorbeeld evengoed de badkamer of de keuken onder handen nemen!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

2+1gratis.actie.op.alle.verven.van.Dulux.bij.Brico
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']