Niet meer geldig

Code ophalen

Brico toont haar vaderlandsliefde en pakt van 17 juli tot en met 20 juli as. uit met een algemene korting van 21 procent op een artikel naar keuze. Deze kortingsactie heeft dan ook niet voor niets de naam “royale” kortingen meegekregen.

Het enige wat je moet doen om van deze korting te kunnen genieten, is je op de genoemde data naar een Brico winkel bij jou in de buurt begeven en een artikel naar keuze aankopen. Als je nog van plan bent om deze zomer te klussen, moet je beslist bij Brico zijn. De korting geldt op één artikel naar keuze en wordt verrekend aan de kassa. Om begrijpelijke redenen is deze korting uiteraard niet te cumuleren met andere kortingen.

Voor diegenen die tijd willen uitsparen, raden we aan om eens een kijkje te nemen in de virtuele etalage van Brico op de website. Hier kan je alvast je artikel uitkiezen waarop je de korting van 21 % zult genieten.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

brico.royale.kortingen.nationale.feestdag
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']