Niet meer geldig

Code ophalen

Als je kinderen zich tijdens de vakantie zouden vervelen, is er niets beter dan ze met enkele jeugdboeken aan het lezen te zetten. Bij Dreamland zal je je gading alvast wel vinden, want zij komen deze zomer op de proppen met een unieke 2+1 zomeractie op enkele topreeksen jeugdboeken. Lezen is niet alleen een aangenaam tijdverdrijf voor je kinderen, maar ze steken er bovendien ook nog iets van op.

Voor de allerkleinsten zijn er de speel- en oefenboekjes van Ballon die hun educatieve waarde jaar na jaar bewijzen. De actie van Dreamland is hier geldig op de reeksen Speelclub, Mijn werkschrift en mijn Oefenboek. Op deze manier bereid je je kinderen op een speelse wijze voor op het nieuwe schooljaar en hebben ze meteen al een voorsprong op hun leeftijdgenootjes.

De boog hoeft niet altijd gespannen te staan en met de jeugdboeken uit de kleine reeks Geronimo Stilton tover je zo een glimlach op het gezicht van je kinderen. Voor je tienerkinderen kan je verder ook nog kiezen uit de reeksen De Grijze Jager, John Flanagan, Broederband, Gladiator en de Nedergrim.

Als je dus twee boeken koopt uit de reeks jeugdboeken van Dreamland, krijg je het derde boek er nu gratis bovenop.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

2+1.zomeractie.jeugdboeken.Dreamland
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']