Niet meer geldig

Code ophalen

Via Promolife.be geniet je tot 30 juni as. nog van een 25 € terugbetalingsactie bij de aankoop van een BRAUN epileertoestel uit de Silk-épil 7 reeks. In de zomer willen we er uiteraard allemaal piekfijn uitzien met een lekker strakke en glanzende huid. Met het epileertoestel van BRAUN werk je die vervelende haartjes voor het zonnebaden letterlijk in een handomdraai weg. Deelnemen kan online via de website van Promolife.be of via de PromoLife Mobile applicatie. Je moet er wel snel bij zijn want de actie loopt nog tot het einde van de maand. Je kunt per gezin en per bankrekeningnummer eenmaal deelnemen.

Het BRAUN epileertoestel uit de Silk-épil 7 reeks behoort tot een van de populairste epileerapparaten op de markt en is uitermate geschikt om de kleinste haartjes op het ganse lichaam pijnloos te verwijderen. De grote troef van het epileertoestel uit deze reeks is dat het ook perfect onder water in bad gebruikt kan worden voor een nog efficiëntere haarverwijdering. Met dit epileertoestel kun je zowel trimmen als scheren. Het toestel kan gebruikt worden over het ganse lichaam, gaande van het gezicht, benen en borst tot je bikinilijn en oksels. Als je voor de zomer dus nog overweegt om een veelzijdig epileertoestel in huis te halen, aarzel dan niet en grijp nu je kans!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

braun.epileertoestel.25.€.korting.Promolife
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']