Niet meer geldig

Code ophalen

Als we een barbecue organiseren, mogen de sauzen van Devos Lemmens uiteraard niet ontbreken. Colruyt verwent haar klanten deze week met een speciale promotie bij de aankoop van de sauzen van Devos Lemmens. Bij aankoop van vier bokalen van Devos Lemmens sauzen geniet je immers van een korting van 25 procent.

Deze actie geldt op alle sauzen van Devos Lemmens en loopt nog tot 28 juli as. We hoeven je de sauzen van Devos Lemmens niet meer voor te stellen. De sauzen van Devos Lemmens zijn er in verschillende smaken: andalouse, cocktail, knoflook, tartare, …

Als we een barbecue voor een groot gezelschap organiseren, slinkt de voorraad sauzen algauw. Daarom is het extra interessant om deze week bij Colruyt je slag te slaan en te genieten van de 25 procent korting bij aankoop van vier bokalen Devos Lemmens sauzen. Als je weet dat een bokaal van Devos Lemmens bij Colruyt ongeveer 1,48 euro kost, wat op zich al goedkoop is, krijg je eigenlijk een bokaal gratis bij aankoop van vier bokalen.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

colruyt.devos.lemmens.korting.sauzen
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']