Niet meer geldig

Code ophalen

Ben je nog op zoek naar nieuwe mascara? Wij bij Kortingknaller.be wijzen je met plezier op de mascara actie bij Kruidvat. Op alle mascara artikelen geniet je immers tot 26 juli as. van een korting van niet minder dan 25 %. Toch de moeite waard om even aan de dames te melden dachten wij zo.

De korting van 25 % geldt al bij aankoop van 1 mascara. Zoals bekend, heb je bij Kruidvat een zeer ruime keuze aan mascara. De bekendste mascara merken zijn: l’oreal, Maybelline, NYC, Rimmel, Bourjois, Gosh, Essence, Catrice, Mua, en ga zo maar door. Elke dame zal bij Kruidvat haar favoriete mascara wel terugvinden. Als je niet vertrouwd bent met de mascara artikelen van Kruidvat raden we aan om eens een kijkje te nemen in de folder van Kruidvat op de website.

De dames zijn dus gewaarschuwd. Voor de aankoop van nieuwe mascara is er deze week slechts één adres en dat is Kruidvat.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

kruidvat.mascara.korting
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']