Niet meer geldig

Print

In de zomer heb je extra veel tijd om met je hond erop uit te trekken. Verwen je trouwe viervoeter met het snoeppistool van Tom & Co! Je krijgt nu 2,50 € korting op de aankoop van dit originele speeltje voor je trouwe viervoeter. Dit snoeppistool voor honden is geschikt om hondensnoepjes van 10 mm tot drie meter ver te schieten. Je zult je hond nog nooit zoveel hebben zien kwispelstaartje bij het geven van zijn favoriete snoepje. Dit snoeppistool is een must voor de hondenliefhebber en zal jou en je hond uren spelplezier bezorgen. Je hond zal zeer snel weten hoe laat het is als je dit snoeppistool boven haalt. Bovendien heeft dit snoeppistool het voordeel dat je hond ook nog een beetje aan lichaamsbeweging doet vooraleer zijn snoepje te kunnen bemachtigen. Deze actie loopt van 2 juli tot 22 juli as. Het enige wat je hiervoor moet doen is naar de site van Tom & Co surfen en je bon afprinten. Op vertoon van deze bon aan de kassa krijg je 2,50 € korting op de aankoop van dit originele snoeppistool voor je hond.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

snoeppistool.korting.2.50euro.Tom&Co
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']