Niet meer geldig

Code ophalen

Lego Ninjago is de nieuwste revelatie in Lego land. Ook bij Fun beseffen ze dit maar al te zeer. Daarom pakken zij deze zomer tot en met 31 juli uit met een speciale Lego Ninjago actie. Bij aankoop van twee artikelen uit de Lego Ninjago reeks krijg je op het tweede artikel een korting van 50 %. Als je je kinderen deze zomer extra wil verwennen met een speeltje van Lego Ninjago, moet je vast en zeker eens bij Fun langs gaan. In hun speciale Lego hoek zullen je kinderen alvast wel hun gading vinden.

Lego Ninjago is, zoals de naam al doet vermoeden, de ninja variant van Lego, met samoeraizwaarden, draken en slagen. Met Lego Ninjago treden je kinderen de wondere wereld van de ninja’s binnen en zijn ze verzekerd van urenlang spelplezier. Ideaal dus als het weer deze zomer even moest tegenzitten.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

 

lego.ninjago.fun (2)
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']