Niet meer geldig

Code ophalen

Tijdens de zomermaanden worden we om de oren geslagen met solden en promoties. Het is niet altijd gemakkelijk om door het bos de bomen nog te zien. Daarom vestigen wij bij Kortingknaller.be je aandacht op de tweede periode van de solden bij AS Adventure. Bij AS Adventure geniet je immers tot 29 juli as. van kortingen van 30, 50 en zelfs 70 % op bepaalde artikelen.

AS Adventure staat niet alleen bekend omwille van kampeerartikelen, maar kent ook een uitgebreide collectie kledij en schoenen. De artikelen van AS Adventure blinken uit in kwaliteit en duurzaamheid. Dat is net de reden waarom we zo graag winkelen bij AS Adventure. Bijvoorbeeld op winterjassen kan je reeds nu een uitstekende zaak doen. Hetzelfde geldt voor koffers en stevige wandelschoenen. Kortingen tot 50 en 70 % zijn zeer uitzonderlijk en zijn dus al een reden op zich om even bij AS Adventure binnen te lopen. Bij AS Adventure kun je trouwens terecht voor het ganse gezin. Ook als je nog enkele spulletjes nodig hebt voor op vakantie is AS Adventure het adres bij uitstek.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

AS.Adventure.solden.30.50.70.korting
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']