Niet meer geldig

Code ophalen

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten en iedereen is in een opperbeste stemming … Het enige wat er nog ontbreekt, is een nieuwe barbecue om een onvergetelijke avond met vrienden en familie op te luisteren. Gamma pakt deze zomer uit met een unieke buitenkans want je geniet er van niet minder dan 35 procent korting op een zwarte kogelbarbecue. Het betreft een instapmodel op houtskool met een rooster van 43 centimeter diameter. Deze barbecue is uitermate geschikt voor een gezelschap tot zes personen en de wieltjes zorgen er bovendien voor dat je deze gemakkelijk naar de verste uithoeken in je tuin kan verplaatsen. Geen gedoe, geen gezeul, wanneer het zonnetje schijnt, hoef je deze barbecue maar buiten te rollen. Het stalen deksel en de asvanger maken dat je met deze barbecue achteraf ook niet teveel opkuis hebt. Zo blijft die zwoele en gezellige zomeravond ook voor de gastheer of –vrouw een feest. Aangezien de voorraad beperkt is, wacht je best niet te lang om van deze buitengewone korting van Gamma te profiteren. Surf dus nu naar Gamma.be en haal deze gebruiksvriendelijke kogelbarbecue direct in huis! Een goede fles wijn is alvast onze vrijblijvende suggestie om het uitgespaarde geld aan te besteden.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

 

korting.gamma_.kogelbarbecue
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']