Niet meer geldig

Code ophalen

Dankzij de Nieuwsbladshop.be genieten we deze zomer tot 40 % korting op onze favoriete uitstapjes. Deze uitstapjes met het ganse gezin kosten handenvol geld. Met deze actie kan je alvast een flinke duit besparen. In de eerste plaats kan je via Nieuwsbladshop.be extra voordelige tickets verkrijgen voor de Grotten van Han. Met een PassHan ticket heb je toegang tot het Domein Grotten van Han, het Wildpark, PrehistoHan en het Han van Weleer. Tickets voor kinderen zijn nu tijdelijk verkrijgbaar aan 15 € en tickets voor volwassen aan 18,50 €.

Andere voordelige uitstapjes zijn er naar Phantasialand en naar het Asterix Park. Voor Phantasialand bedraagt de normale prijs 45 €. Via Nieuwsbladshop.be is dat nu nog slechts 35 €. Voor het Asterix Park bedraagt de prijs normaal 46 €, daar waar dat nu slechts 30 €. Als je dus nog op zoek bent naar enkele leuke uitstapjes voor het ganse gezin, dan kan je via Nieuwsbladshop.be flink besparen. De actie loopt zolang de voorraad strekt. Wil je van deze unieke uitstapjes actie genieten, moet je dus snel je slag slaan.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

uitstapjes.korting.nieuwsbladshop
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']