Niet meer geldig

Print

Pasta is het lievelingsgerecht van velen. Bij Carrefour komen de liefhebbers van pasta deze zomer uitgebreid aan hun trekken. Op de website van Carrefour vinden we immers een coupon terug die recht geeft op 4 + 2 gratis pasta producten van Barilla. Je hebt de keuze uit niet minder dan 15 producten van Barilla. Barilla heeft niet alleen pastadeegwaren in haar assortiment maar ook overheerlijke sauzen. Ben jij ook zo dol op pasta? Aarzel dan niet en profiteer van deze buitengewone Barilla actie bij Carrefour. De actie loopt van 7 tot 19 juli as., dus er snel bij zijn is de boodschap. Het enige wat je moet doen om van deze Barilla pasta-actie te kunnen genieten is de coupon op de website uitprinten en je naar een winkel van Carrefour reppen. De korting van 4 + 2 gratis komt eigenlijk neer op een korting van ongeveer 33 % of een korting van een derde van de prijs op Barilla producten!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

carrefour.barilla.4+2gratis
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']