Niet meer geldig

Code ophalen

De regen durft onze zomerse tuinfeesten wel eens te vergallen. Laat de pret niet bederven en koop de Macro partytent nu voor slechts 100 €. Je geniet zo van een korting van niet minder dan 50 €. Deze actie geldt tot 14 juli as. voor de Salerno paviljoen partytent van Macro. De partytent van Macro is een tent van drie meter op drie. Daarmee is deze tent uitermate geschikt om je gezelschap bij een kortstondige regenvlaag droog te houden. Ook je barbecue past uiteraard probleemloos onder deze partytent.

Hou het deze zomer droog en profiteer van de 50 € kortingsactie op de partytent van Salerno. Deze partytent is zeer gemakkelijk op te bouwen en weer af te breken. Dankzij het compact karakter ervan neemt deze partytent ook een minimum aan opbergruimte in beslag. Moest je nog niet over een partytent beschikken dan is het nu het ogenblik om van deze buitengewone actie van Makro te profiteren.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

makro.partytent.50.korting
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']