Geen einddatum

Code ophalen

Actie Auping bedden: tot 940 euro korting

Morgen wordt pas écht genieten als je compleet uitgerust bent. Daarom kan wie bij Meubelen Heylen een Auping bed koopt, rekenen op heel wat korting. Bij aankoop van een tweepersoonsbed kan de korting zelfs oplopen tot 940 euro. De moeite waard dus om snel een kijkje te komen nemen in één van onze toonzalen.
Morgen wordt pas echt genieten dankzij een Auping bed

We brengen maar liefst 7 à 8 uur per etmaal slapend in ons bed door. Redenen genoeg dus om te kiezen voor een kwaliteitsvol exemplaar! Met een bed van Auping zit je altijd goed. Dankzij de optimale ondersteuning, de heerlijke ventilatie en de drukpunten die je lichaamsgewicht gelijkmatig verdelen, draagt een Auping bed bij aan een zalige nachtrust.
Stevige kortingen op Auping bedden bij Meubelen Heylen

Wie tussen 15 maart en 27 april 2014 een Auping bed koopt bij Meubelen Heylen, geniet bovendien van heel wat extra kortingen. En die mag je helemaal zelf combineren! Stel zelf je ideale Auping bed samen, en profiteer maximaal. Je krijgt immers tot 300 euro korting op een bedbodem, tot 500 euro korting op een matras, tot 100 euro korting op een dekbed en tot 40 euro op een kussen op maat.

De actievoorwaarden

Promotie geldig van 15 maart tot en met 27 april 2014.

De maximale korting bij aankoop van matrassen en bedbodems bedraagt 800 euro, bij aankoop van dekbedden en kussens is er een supplementaire maximale korting van 140 euro.

De actie is uitsluitend geldig op matrassen, bedbodems, dekbedden en kussens van het merk Auping.

Uitgesloten van deze actie zijn: K2 spiraalbodem Dublin matras De bedmodellen Dublin, Dublin Maximus, Monaco en Monaco Maximus. Dit zijn standaard boxspringcombinaties waar reeds een korting in de setprijs is verwerkt. Auping dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, sierkussens en spreien Auping kasten Losse (service) onderdelen

meubelen heylen
Rubriek
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']