Niet meer geldig

Code ophalen

Het kampeerseizoen is aangebroken, het zonnetje schijnt, je rugzak is gepakt, maar alleen de kampeertent ontbreekt nog. Niet getreurd, want bij Action vind je deze week al een lichtgewicht 2-persoons kampeertent voor slechts 7,95 €. Ook op een festival is een goedkope en gemakkelijk vervoerbare kampeertent onontbeerlijk. Deze actie geldt slechts tot 14 juli as. dus aarzel niet te lang!

Deze lichtgewicht kampeertent van Action is verkrijgbaar in verschillende kleuren en weegt slechts 1,2 kg. Wat het allemaal nog comfortabeler maakt, is dat deze kampeertent wordt geleverd met een handige opbergtas. Bovendien is deze kampeertent uitermate gemakkelijk op te bouwen, zodat ook de meest onhandige Harry’s onder ons probleemloos van een slaapplekje verzekerd zijn. Wens je niet teveel geld uit te geven aan een kampeertent dan moet je deze week nog bij Action langs lopen.

Loopt je zoon of dochter te zeuren voor een nieuwe kampeertent? Dan is er deze week slechts één adres en dat is bij Action.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

action.kampeertent.2-persoons
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']