Niet meer geldig

Code ophalen

Tijdens de zomermaanden doen de kinderen niets liever dan buiten spelen en ravotten. We kunnen de was van kindershirts maar moeilijk bijhouden. Omdat ook de moeders tijdens de zomer een beetje willen genieten, pakt Action deze week uit met kindershirts aan knalprijzen. Voor slechts 1,99 € vind je bij Action deze week immers reeds kindershirts. Deze actie loopt echter alleen deze week, namelijk van 15 juli tot 22 juli as.

De kindershirts van Action zijn er in alle mogelijke varianten en in de meest uiteenlopende kleuren. Ook jij zal voor je kinderen vast wel leuke kindershirts terugvinden in de collectie van Action. De kindershirts van Action zijn zo goedkoop dat je je ook geen zorgen meer hoeft te maken dat ze te vuil zouden worden of stuk zouden geraken. Als je je kinderen met enkele mooie kindershirts wenst te kleden, moet je deze wee bij Action zijn. Goedkoper zal je deze kindershirts wellicht nergens vinden. Wees er snel bij, want je zal vast niet de enige moeder zijn die bij Action enkele kindershirts op de kop wenst te tikken.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

action.kindershirts
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']