Niet meer geldig

Code ophalen

Als je op zoek bent naar een nieuwe hobby en je zou wel eens graag een dagje uit willen gaan vissen dan ben je bij Action aan het goede adres. Deze week kun je daar immers een volledige werphengelset kopen voor slechts 6,95 €! Wie dacht dat een werphengelset duur is, heeft het dus bij het verkeerde eind. De telescopische werphengelset van Action meet 180 cm lang en is uitgerust met een gelagerde slipmolen. De werphengel zelf is vervaardigd uit vederlicht glasfiber.

Vissen is een ontspannend tijdverdrijf en het enige wat je ervoor nodig hebt is een werphengelset. Als dit nog ontbreekt in je hobbykast dan is het nu het ogenblik om even langs Action te lopen. Voor slechts 6,95 € kom je immers nooit bedrogen uit. Een werphengelset is ook ontzettend leuk om mee te nemen op vakantie en je zult ook je kinderen een waar plezier doen.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

action.werphengelset
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']