Niet meer geldig

Code ophalen

Vele ouders weten met hun kinderen tijdens de zomer geen blijf. Ze zitten boordevol energie en trekken je voortdurend aan de mouwen om hen bezig te houden. De sterk afgeprijsde trampoline van Dreamland is dan ook het uitgelezen cadeau voor je kinderen om ze de ganse zomer lang bezig te houden. Deze ronde trampoline is voorzien van een blauwe pvc beschermrand, zodat je je om de veiligheid van je vrolijk in het rond springende kinderen geen zorgen hoeft te maken.

De trampoline heeft een diameter van 2,44 m. en wordt geleverd met een veiligheidsnet, zodat je kinderen ook niet naast de trampoline kunnen vallen. Deze trampoline van het merk Optimum is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. De hoogte van het frame is 60 cm. en wordt met 48 veren met de springmat verbonden. De trampoline actie van Dreamland loopt van 18 juni tot 17 juli as. Als je kinderen dus al even aan het zeuren zijn om een trampoline dan is het nu het ogenblik om even langs een Dreamland winkel te lopen, want deze trampoline is nu verkrijgbaar voor 149 € in plaats van 199 €. Je doet er niet alleen je kinderen, maar ook jezelf een plezier mee!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

afgeprijsde.trampoline.kruidvat
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']