Niet meer geldig

Code ophalen

Als je altijd al een tablet hebt gewild, is het vanaf 15 juli as. het moment om langs Aldi te gaan want zij bieden een Medion tablet aan voor slechts 179 €! Goedkoper zal je een tablet ongetwijfeld niet vinden. Deze veelzijdige tablet van Medion beschikt over een werkgeheugen van 2 GB DDR3, een intern geheugen van 32 GB (uit te breiden met een microgeheugenkaart), 2 ingebouwde camera’s (5MP camera met autofocus en een 2 MP frontcamera), gps- en positiesensor en infraroodfunctie. Deze tablet kan probleemloos met het internet verbonden worden via wifi en geschikt tevens over een bluetoothfunctie. Daarnaast kan je deze tablet ook aansluiten op de meest gangbare video en audiotoestellen via een mini HDMI-uitgang en een micro USB aansluiting. De tablet is verder standaard uitgerust met een Li-ionaccu die goed is voor een gebruiksduur tot 10 uur. De micro USB en micro USB hostkabel, alsook de netadapter worden meegeleverd. De tablet meet 240 x 156 x 8,5 mm en heeft een gewicht van ongeveer 490 gram.

Het enige wat je moet doen om deze tablet in huis te halen, is vanaf 15 juli as. bij Aldi langslopen om hem aan te kopen, voor de luttele prijs van 179 €!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Aldi.tablet.Medion
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']