Niet meer geldig

Code ophalen

Aldi zorgt deze zomer voor de nodige verfrissing met een regendoucheset aan slechts 29,99 €. Voor wie altijd al een regendouche heeft willen hebben, moet zich vanaf 8 juli as. naar de Aldi winkel reppen, want je zal wellicht niet de enige zijn die deze buitenkans zal willen grijpen. Op deze regendoucheset van Aldi wordt bovendien drie jaar garantie verleend. De regendoucheset van Aldi bestaat uit een douchekolom met stortdouche en douchesproeier, een set met een metalen douchestang van 93 cm, een douchekop, een handdouchesproeier met doucheslang van 150 cm, een zeephouder en een aansluitslang van 85 cm. Je hebt de keuze uit een rechthoekige of een ronde douchekop. Bovendien wordt deze regendoucheset gekenmerkt door een antikalksysteem. De set is zeer eenvoudig te monteren en geschikt voor bijna elke douchecabine of badkuip met douchescherm. Voor wie al eens van een regendouche heeft genoten, weet dat er tijdens de zomermaanden niets boven een frisse regendouche gaat. Maar ook wanneer het iets kouder wordt, is het heerlijk genieten onder een warme regendouche. Je hoeft heus geen vakman te zijn om ook een regendouche in huis te halen. In een handomdraai heb je de regendoucheset van Aldi geïnstalleerd.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

regendoucheset.Aldi.29.99.€
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']