Niet meer geldig

Code ophalen

Een stofzuiger zonder zak biedt vele voordelen. Stofzuigerzakken zijn niet alleen onhygiënisch, maar ook nog eens duur. Met een stofzuiger zonder zak bespaar je tot het einde der tijden op stofzuigerzakken. Aldi pakt deze zomer uit met een tijdelijke actie. Je kunt er al voor 39,99 € een stofzuiger zonder zak op de kop tikken.

De stofzuiger zonder zak van Aldi is van het merk Primo. Het is een 1.000 Watt stofzuiger met effectieve zuigkracht dankzij het cycloonsysteem. Het toestel is uitgerust met een transparant stofreservoir van 1,8 liter zodat je gemakkelijk in het oog kunt houden wanneer de stofzuiger vol dreigt te geraken. De stofzuiger zonder zak is verder uitgerust met een HEPA-multifilter. Bovendien kan de zuigkracht geregeld worden. Deze stofzuiger is vederlicht en gemakkelijk te dragen, zodat schoonmaken een waar plezier wordt. Kierenzuiger en afstofborstel worden gratis meegeleverd. Je hebt de keuze uit vier verschillende kleuren. Deze unieke Aldi actie start op 11 juli as., tot zolang de voorraad strekt!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

stofzuiger.zonder.zak.Aldi
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']