Geen einddatum

Code ophalen

Blokker ruimt deze zomer op! Hierdoor kan je op diverse artikelen genieten van een korting van wel tot 50 %. Zo ook voor de Parasol Perez ecru die tijdelijk wordt aangeboden aan slechts 19,98 €! De parasol van Perez is geen gewone parasol maar een zeer stijlvol exemplaar dat bij je gasten hoge ogen zal gooien. Zoek op een elegante manier beschutting in je tuin met deze klasse parasol van Perez. Deze parasol is 250 cm groot en voorzien van een opdraaimechanisme om de parasol naar wens af te regelen. Verder is de parasol uitgerust met een windvang. Aangezien het om een opruimactie gaat, moet je er wel snel bij zijn, want op is op. Met deze elegante parasol geniet je op een stijlvolle manier van de warme zomermaanden en blijf je beschut tegen de soms verschroeiende zon. Laat deze buitenkans niet aan je voorbijgaan en loop snel langs bij een Blokker in je buurt.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Blokker.parasol.Perez.ecru
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']