Niet meer geldig

Code ophalen

Dreamland pakt deze zomer uit met een onklopbare promotie op een Campingaz thermo-elektrische koelbox met een inhoud van 25 liter. Deze koelbox is uitermate geschikt voor de kampeerders onder ons en is wellicht nergens zo goedkoop verkrijgbaar dan bij Dreamland. De promotie loopt nog tot 11 juli as. Net op tijd dus voor je erop uittrekt om te gaan kamperen. Deze koelbox leent zich ook uitstekend voor je picknick om je spijzen en dranken heerlijk fris te houden. Ook voor wie wel eens graag een biertje lust, is deze koelbox een godsgeschenk. Samen met vrienden een biertje drinken op de camping dat is pas quality time deze zomer. Deze koelbox van Dreamland houdt je biertjes koel en op de perfecte temperatuur. Geen gedoe meer met koelelementen, want deze koelbox sluit je gewoon aan op het elektriciteitsnet. De thermo koelbox doet verder zelf het werk en houdt alles wat je maar wenst lang koel en fris. Met de warme zomermaanden in het verschiet, is deze koelbox van Campingaz zeker geen overbodige luxe. Wees er dus snel bij en haal deze koelbox nu in huis!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

koelbox.dreamland.49.95
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']