Niet meer geldig

Code ophalen

Als je overweegt om een printer te kopen, moet je niet wachten tot bij aanvang van het nieuwe schooljaar. Aldi pakt immers uit met een extra voordelige all-in-one printer van Canon. Deze printer is tijdelijk verkrijgbaar aan de prijs van 59,99 €. De actie start op zaterdag 18 juli as., maar naar goede gewoonte weten we dat het wellicht een stormloop zal zijn. Omdat je in de vakantie wellicht minder tijd hebt om de brochure van Aldi uit te pluizen, wijzen wij je graag op deze buitenkans.

De printer van Canon is uitgerust met wifi en kan dus draadloos met je computer verbonden worden. Deze printer print niet alleen, maar kopieert en scant ook nog eens in kleur en fotokwaliteit. Deze printer beschikt bovendien over een kleurenscherm, ingebouwde kaartlezer en wordt geleverd met 2 inktpatronen (zwart en kleur).

Met een printer van Canon haal je gegarandeerd kwaliteit in huis. Deze printer staat immers garant voor een haarscherpe fotokwaliteit. Wacht dus niet tot het te laat is en ga zaterdag 18 juli as. nog langs Aldi.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Canon.printer.Aldi
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']