Niet meer geldig

Code ophalen

Nog meer als anders houden we tijdens de zomer van een overheerlijke maaltijd zoals bijvoorbeeld mosseltjes. We maken het ons daarbij graag gemakkelijk, zodat we meer tijd hebben om te genieten. De diepvriesproducten van Boni zijn daarom altijd een welgekomen geschenk. Bij Colruyt geniet je tijdelijk – van 1 juli tot 14 juli as. – van een korting van 15 procent bij aankoop van twee verpakkingen Boni naar keuze. Het aanbod van Boni gaat van diepgevroren groentjes, schaal- en schelpdieren tot diepgevroren frietjes. Keuze te over dus. Zeker als het wat sneller moet gaan, doe je met Boni altijd een goede zaak. Als je weet dat je dan nog eens van 15 % korting geniet, hoef je al helemaal niet meer te aarzelen wanneer je voor het diepvriesvak in Colruyt staat. Verwen jezelf en je gezin dus met de heerlijke en kwaliteitsvolle producten van Boni.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

colruyt.boni.korting
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']