Niet meer geldig

Code ophalen

Disney is er voor jong en oud. Met een Disneyboek voor je kinderen word je zelf ongetwijfeld overmand door nostalgische gevoelens. Dankzij Aldi kan je vanaf 15 juli as. samen met je kinderen genieten van de meest ontroerende Disneyverhalen, want voor 6,99 € haal je al een Disneyboek met cd in huis. We hoeven je de Disneyboeken uiteraard niet voor te stellen, want titels als Belle en het Beest, Bambi, de Lion King, Cars, en ga zo maar door, klinken als muziek in de oren.

Herbeleef de avonturen van de 101 Dalmatiërs en profiteer nu van dit uitzonderlijke aanbod van Aldi. Er snel bijzijn is wellicht de boodschap want je zult wellicht niet de enige vader of moeder zijn die de boekencollectie met enkele Disneyboeken zal willen uitbreiden. Dat bij de Disneyboeken ook nog eens een cd wordt meegeleverd, maakt het voor de allerkleinsten alleen maar plezieriger.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

aldi.disneyboek.cd
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']