Niet meer geldig

Code ophalen

Zoals gebruikelijk, zoeken wij bij Kortingknaller.be wekelijks de beste koopjes uit. Deze week viel ons oog op de Dove douchegel weekactie van Action. Vanaf 15 juli tot 21 juli as. staat een busje Dove douchegel tijdelijk afgeprijsd aan 1,29 € / 250 ml. Je kunt kiezen uit verschillende varianten. De actie geldt overigens niet alleen voor de douchegel van Dove, maar ook voor de douchecrème.

Mensen die voor hun dagelijkse verzorging en hygiëne kiezen voor douchegel van Dove weten waarom. De douchegel van Dove is immers uitermate zacht, maar tegelijkertijd ook verfrissend. Voor elke smaak en voorkeur heeft Dove wel een speciale douchegel of douchecrème in haar gamma. Diezelfde mensen weten ook dat douchegel een flinke hap uit het budget neemt. Daarom is het eens zo interessant om deze week toch eens bij Action te winkelen om een extra voorraad douchegel van Dove in te slaan.

Je weet ondertussen dat deze bijzondere douchegel actie slechts loopt tot uiterlijk 21 juli as. dus laat deze buitenkans niet aan je voorbijgaan. Het geld dat je daarmee bespaart, kan je deze zomer dan weer aan andere leuke dingen spenderen.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Dove.douchegel.Action
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']