Niet meer geldig

Print

Deze zomer wordt er in België veel geklust. Tijdens de zomer hebben we immers eindelijk tijd om aan het verbouwen te gaan. Gyproc is daarbij een veel gegeerd materiaal. Gyproc gipsplaten worden voornamelijk gebruikt om valse wanden en plafonds te creëren. Ideaal dus voor de inrichting van een nieuwe kamer. Gyproc is echter duur in aankoop. Bij Kortingknaller.be zijn we voor jou altijd op zoek naar de beste koopjes en meest aantrekkelijke kortingen. Dat geldt ook voor de handige Harry’s onder ons. Zo stootten we op de actie bij Gamma, want zij pakken deze zomer uit met een korting van 20 % op alle Gyproc gipswanden in hun assortiment.

Deze actie van Gamma op Gyproc loopt nog tot 31 augustus as. Om begrijpelijke redenen is deze actie uiteraard niet te cumuleren met andere promoties of kortingen. Daar zullen de verbouwers onder ons niet rouwig om zijn, want een korting van 20 procent op Gyproc is op zich al geweldig. Iedereen die deze zomer met Gyproc aan de slag gaat, is bij deze dus geïnformeerd. Dankzij deze stuntkorting maak je extra budget vrij voor de inrichting van je woning!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Gyproc.gipsplaten.Gamma.korting
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']