Geen einddatum

Code ophalen

De zomer kondigt zich warm aan. Je zult dus best wel ventilators of een airco kunnen gebruiken. Welnu, Gamma geeft ons hiertoe een unieke gelegenheid. Bij aankoop van ventilators of airco’s in de webwinkel voor een minimum bedrag van 50 € geniet je bij Gamma van een gratis thuislevering. Gamma biedt een ruim aanbod ventilators aan. Je kunt daarbij kiezen uit de klassieke staande ventilators op statief, maar ook uit de tafelventilators en zuilventilators. Hetzelfde geldt voor de airco’s. Wat de ventilators betreft, sprong bij ons de chromen statiefventilator van 59 € in het oog. Deze ventilator is uitgerust met een timer en een afstandsbediening om de ventilator vanuit je luie zetel te bedienen. Als je op zoek bent naar ventilators of airco’s hoef je je luie zetel niet meer uit, want je kan deze gewoon via gamma.be bestellen. Doordat de ventilator of de airco ook gewoon netjes aan je deur wordt afgeleverd hoef je al helemaal geen verplaatsing te maken. Geniet dus nu van de gratis thuislevering van gamma op al haar ventilators en airco’s!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

ventilators.gamma.gratis.thuisbezorging
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']