Niet meer geldig

Code ophalen

Korting Walibi Waver

Via Dagtickets.be
bestel je eenvoudig goedkope toegangskaarten met korting voor Walibi Waver Belgium. Kies het aantal kaartjes dat je wilt bestellen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Walibi Belgium wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.
Alvast veel plezier in Walibi Belgium!

Bestel hier je tickets voor Walibi Belgium met korting

Walibi, the great mix of sensations.

Een uitstapje naar Walibi, da’s altijd een dag vol opwindende sensaties. Kom samen met de hele familie of met vrienden genieten van onze talloze attracties : Vampire, Dalton Terror of Psyké Underground voor de echte durvers. Of Walibi Playland, voor de allerkleinsten.

En wat dacht je van een spectaculaire nieuwe 4D-film voor de hele familie: in “Tempo Attack” nemen Walibi, Fibi je mee op een waanzinnig avontuur met levende instrumenten, stenen hardrockreuzen en gekke dansjes!

Walibi is natuurlijk ook de op hol geslagen trein van de Calamity Mine, het wildwateravontuur op de Radja River en de duizelingwekkende Weerwolf.

Waar wacht je nog op om langs te komen?
Deze pagina gaat over : Korting Walibi Waver

korting walibi waver
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']