Geen einddatum

Code ophalen

gratis antivirus voor computer

gratis antivirus voor computer

Een goede antivirus is essentieel voor een goede werking van jouw computer. Je kan dan nog zo voorzichtig zijn, vroeg of laat kom je toch op een webpagina of krijg je toch een bestand als bijlage in een mail met minder goede bedoelingen.

Er zijn heel wat antivirusprogramma’s op de markt en het is vaak moeilijk om te kiezen. We gaan hier geen vergelijking maken van die programma’s, daar zijn gespecialiseerde sites of tijdschriften voor. Wat we hier wel graag vermelden zijn drie gratis antivirusprogramma’s die betrouwbaar zijn en dus zeker te overwegen.

In de filosofie van KortingKnaller.be om zoveel mogelijk dingen met korting of die gratis zijn te promoten willen we jou uiteraard ook hier verder helpen. Bij betalende antivirusprogramma’s gaat het vaak over een abonnementsformule waarbij je elk jaar opnieuw een bedrag moet betalen. Als je al eens een nieuwe laptop hebt gekocht zal je die programma’s al zeker zijn tegen gekomen want vaak staan ze standaard geinstalleerd.

Hieronder onze lijst van drie goede antivirusprogramma’s. 2 gekende programma’s waarvan er ook een betalende versie bestaat en eentje van Microsoft (Microsoft Security Essentials) zelf die zeker ook interessant kan zijn.

AVG Antivirus http://free.avg.com/nl-nl/homepage

Avast antivirus http://www.avast.com/nl-be/index

Microsoft Security Essentials http://windows.microsoft.com/nl-be/windows/security-essentials-download

Voor de rest is het op het internet altijd belangrijk om gezond boerenverstand te gebruiken. Als het er fout uitziet (bijvoorbeeld een bijlage, blijf er dan af)

gratis antivirus voor computer
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']