Niet meer geldig

Code ophalen

Gratis bandenspanningsmeter bij www.vergeetjebandniet.be

Bij heel wat bandencentrales, garages en Total tankstations ben je welkom om een gratis bandenspanningsmeter af te halen.

Hier vind je de adressen van alle plaatsen waar je die spanningsmeter krijgt. Zoek op postcode voor een verdeelpunt

in jouw buurt.

Drie goede redenen om maandelijks je bandenspanning regelmatig (elke maand) te controleren

1. Je bespaart tot € 300 per jaar

Is je bandenspanning 20% te laag? Reken dan op een kortere levensduur van liefst 25%. Is de spanning 30% te laag, dan gaat je band zelfs maar half zo lang mee. Een goed opgepompte band verslijt minder snel en gaat dus langer mee. Bovendien verbruikt je wagen (of je moto/bromfiets) dan minder brandstof. Dat scheelt al gauw een pak euro’s. Vergelijk het met een fiets: als je de banden keurig oppompt, moet je niet zo hard trappen en verbruik je minder energie.

2. Je helpt het milieu

Niet alleen je portemonnee profiteert: minder brandstof verbruiken, is ook goed voor minder CO2-uitstoot. En minder snelle slijtage betekent dat je banden minder snel bij het afval terechtkomen. Daar is het milieu dus twee keer gelukkig mee.

3. Je rijdt veiliger

Banden met een foute spanning zorgen voor minder rijcomfort en een slechtere wegligging, en ze verhogen de remafstand. Ook het risico op slippen verhoogt. In extreme gevallen leidt het zelfs tot een klapband. Met de juiste bandenspanning heb je meer grip en rij je echt een stuk veiliger!

Niet gevonden wat u zocht? Zoek verder op Google

Aangepast zoeken

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

gratis bandenspanningsmeter
Rubriek
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']