Niet meer geldig

Code ophalen

Ben jij ook zo verlekkerd op Boursin kaas? Dan zal je blij zijn te vernemen dat Boursin trakteert want als je voor 30 juni as. een Boursin kaas van 150 kg aankoopt in je plaatselijke supermarkt krijg je het bedrag netjes op je bankrekening terugbetaald. Je kunt deelnemen aan de hand van een winkelcoupon, online via www.boursin.be of via de PromoLife Mobile applicatie. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de winkelcoupon opvragen en het origineel kasticket versturen naar BOURSIN PA 2015 C/O HighCo DATA, PB 06271 te 1733 ASSE, dit alles uiteraard met vermelding van je naam, voornaam, adres en ook je bankrekening natuurlijk niet vergeten te vermelden.

De Boursin kazen zijn er in zeer verschillende smaken en ieder van ons heeft zo wel zijn eigen voorkeur. Het leuke is dat deze actie geldt op alle kazen van 150 kg, zodat je alleen je lievelingskaas maar hoeft uit te kiezen. Een Boursin kaas heeft dankzij deze speciale traktatie van de fabrikant zelf nog nooit zo lekker gesmaakt. Vooral tijdens de zomer zorgt Boursin voor een verfrissende versnapering. Een toastje met Boursin kaas scoort trouwens ook altijd goed bij de gasten. Laat deze smakelijke buitenkans niet aan je voorbijgaan en rep je naar de winkel en vraag om je coupon of surf naar Promolife.be!

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Boursin.kazen.gratis.promolife
Store
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']