Niet meer geldig

Code ophalen

Dat Hans Anders voor brilglazen altijd een van de voordeligste opticiens is geweest, is genoegzaam bekend. Hans Anders doet daar nu nog een schepje bovenop door bij aankoop van een montuur de brilglazen er gratis bij te leveren. Je hebt bij Hans Anders een ruime keuze uit verschillende monturen van de meest uiteenlopende merken zoals Tommy Hilfiger, Kenzo, Puma, Pierre Cardin, Nina Ricci, Calvin Klein, en ga zo maar door.

Brilglazen vormen vaak de grootste kost bij de aankoop van een nieuwe bril en dat principe hebben ze bij Hans Anders nu volledig op zijn kop gezet. De actie geldt zowel op enkelvoudige als op multifocale brilglazen. Bij Hans Anders kan je al voor 39 euro een montuur op de kop tikken. Als je dan weet dat je de brilglazen er gratis bijkrijgt, kan je deze buitenkans moeilijk aan je laten voorbijgaan. Om een idee te krijgen van het aanbod van Hans Anders raden we aan om eens een kijkje te nemen in de virtuele collectie brillen op www.hansanders.be. Heb je je oog op een bepaald montuur laten vallen, aarzel dan niet en rep je naar een Hans Anders winkel bij jou in de buurt.

De gratis brilglazen actie van Hans Anders loopt wel nog maar enkele dagen, namelijk tot 28 juni as., dus je moet er snel bij zijn.

Vind je de actie of korting leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

gratis.brilglazen.actie.Hans Anders
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']