Geen einddatum

Code ophalen

Zomer van Antwerpen

Zomer van Antwerpen

Gratis cinema met de Zomer van Antwerpen

The Happy People Sessions

Wat is er leuker dan op een zwoele avond in openlucht met een drankje naar een film kijken waar je gelukkig van wordt, gratis bovendien!

Deze editie kozen we een reeks heerlijk optimistische films voor je uit. Films over mensen die alles uit het leven halen, ook al zit het hen niet altijd mee. Over doorzetters en winnaars, over contente mensen en mensen met veel geluk.

Ga zitten op een zacht tapijt, op een zandberg of breng je eigen stoeltje mee. De hangar is overdekt, maar bij fris weer kan een dekentje zeker geen kwaad. Aan de bar kan je terecht voor een drankje. Tijdens de pauze is er gratis verse soep voor iedereen.

Heb jij zin om onze filmfans te verwennen met jouw favoriete soep? Stuur dan een mailtje naar carla@zva.be. Wij zorgen voor alle kookgerief en vergoeden alle ingrediënten, jij zorgt voor dé soep van het jaar. Tijdens de pauze word je ongetwijfeld bedolven onder de complimentjes!

Meer info op http://www.cinema-urbana.be/cinemaurbana

Vind je deze actie leuk? Deel ze dan met jouw vrienden of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel korting!

Bekijk ook de promoties bij:

Direct uw vakantie boeken bij Center Parcs? Klik hier!

(Voorwaarden van alle acties op deze pagina of website zijn ondergeschikt aan de voorwaarden bepaald bij en door de aanbieder)

Zomer van Antwerpen
[link_popup id='2018' link_text='Click to open popup' name='Nieuwsbrief']